فراخوان مقاله : دو فصلنامه علمی آموزه‌های اقتصاد اسلامی

باسمه‌تعالی

فراخوان مقاله برای دو فصلنامه علمی آموزه‌های اقتصاد اسلامی

با استعانت از الطاف الهی و ذیل عنایت حضرت رضا (ع) دانشگاه علوم اسلامی رضوی در نظر دارد تا به منظور نشر و ترویج فرهنگ اسلامی و معارف اهل‌البیت علیهم‌السلام و پاسخگویی به مسایل اقتصادی جامعه اسلامی و تصویر جامعه ای پیشرو مبتنی بر عدل و قسط، اقدام به چاپ نشریه تخصصی در زمینه اقتصاد نماید.

لذا با توجه به کسب مجوز انتشار دو فصلنامه تخصصی آموزههای اقتصاد اسلامی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بدینوسلیه به اطلاع کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می رساند که هیات تحریریه نشریه آماده دریافت مقالات پژوهشی اصیل در حوزه اقتصاد اسلامی است لذا از کلیه پژوهشگران محترم دعوت می­شود تا مقالات پژوهشی خود را به منظور ارزیابی و  انتشار در پایگاه رسمی نشریه بارگذاری نمایند.

هم چنین با توجه به عزم هیات تحریریه برای اخذ رتبه علمی ـ پژوهشی از مراجع ذی­صلاح، در حال حاضر گواهی تاییدیه پذیرش مقالات با رتبه علمی ـ تخصصی صادر گردیده است و در صورت تایید رتبه علمی-پژوهشی نشریه، نویسندگان محترم می­توانند از مزایای آن نیز استفاده نمایند.

لازم به ذکر است دستورالعمل تدوین مقالات در سامانه نشریات قابل دسترسی است.

برخی از زمینه‌های پژوهش در این مجله عبارت است از:

1) عدالت اقتصادی و رفع فقر در اسلام، ایران و جهان از نظریه تا عمل

2) فقه الاقتصاد، اقتصاد حقوق و مسائل مستحدثه اقتصادی

3) تکافل اجتماعی و خدمات پایه؛ سلامت، آموزش، مسکن

4) اقتصاد توسعه، رشد و الگوهای پیشرفت

5) روش فهم آیات و احادیث در اقتصاد اسلامی

6) اخلاق و اقتصاد و فلسفه اقتصادی

7) جنبه‌های اقتصادی روابط بین‌الملل و استعمار

8) تاریخ اندیشه و وقایع اقتصادی در اسلام و جوامع اسلامی

نحوه ارسال مقاله: ارسال و دریافت مقالات صرفاً از طریق سامانة مدیریت نشریات به نشانی زیر انجام می‌گیرد.

ارتباط با مدیریت مجله از طریق نشانی دفتر مجله یا رایانامه‌های زیر امکان‌پذیر است.

www.razavi.ac.ir

مدیر اجرایی: مرتضی مرتضوی کاخکی